chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні «Динамо» вперше за 17 років зіграє в плей-офф Ліги чемпіонів

24 лютого 2016 о 15:28

Сьогодні, 24 лютого, «Динамо» вперше за 17 років зіграє в плей-офф Ліги чемпіонів. Вдома в рамках 1/8 фіналу кияни прийматимуть «Манчестер Сіті», повідомляє DT.UA.

Для киян цей матч буде першим офіційним в новому році і першим з 9 грудня минулого року, коли динамівці обіграли «Маккабі» і завоювали путівку в плей-офф.

У «Манчестер Сіті» ніякого зимового міжсезоння не було. «Городяни» тільки в 2016 році провели вже 12 матчів. Відзначимо, що в останніх трьох вони програли — двічі в Прем'єр-лізі і ще один раз в Кубку Англії.

Раніше «Динамо» і «Манчестер Сіті» один раз вже зустрічалися один з одним в єврокубках. Сталося це відносно недавно — в сезоні 2010—2011 команди грали на стадії 1/8 фіналу Ліги Європи. Кияни виграли вдома з рахунком 2:0, а на виїзді мінімально поступилися (0:1) і пройшли далі.

«Динамо» в цій зустрічі не зможуть допомогти дискваліфікований Антунеш, а також травмовані Морозюк і Рибка. Крім того, напередодні стало відомо, що через ушкодження не зіграє і Сидорчук.

Також напередодні матчу Сергій Ребров заявив, що не буде ризикувати здоров'ям Андрія Ярмоленка і випустить гравця з перших хвилин, тільки якщо той буде готовий на всі 100 відсотків. Але, швидше за все, лідер «Динамо» все ж з'явиться на полі в основному складі.

У «Манчестер Сіті» травмовані Де Брюйне, Мангаля, Делф, Насрі, Навас, Боні та Санья.

«Динамо» — «Манчестер Сіті» 

Середа, 24 лютого, Київ, НСК «Олімпійський», 21.45 

Пряма трансляція на телеканалах «Україна» і «Футбол 2» 

Орієнтовні склади «Динамо»: Шовковський, Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Віда, Рибалка, Гармаш, Буяльський, Гонсалес, Ярмоленко, Мораєс.

«Ман Сіті»: Харт, Сабалета, Компані, Отаменді, Кліши, Фернандіньо, Фернандо, Сільва, Туре, Стерлінг, Агуеро. Арбітр — Матеу Лаос (Іспанія)

Нагадаємо, букмекери в цій грі ставлять на «Ман Сіті». Коефіцієнт на перемогу англійського клубу — 2,30, тоді як на перемогу «Динамо» — 3,20. Такий же коефіцієнт (3,20) букмекерські контори дають і на нічию в першій грі.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути