chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві на навчання пропонують їздити на велосипеді

16 лютого 2016 о 11:14

У Києві стартував проект «На велосипеді на навчання», який буде стимулювати молодь використовувати екологічно чистий транспорт.

 

Громадська організація «Молода Просвіта» планує встановлювати велопарковки біля навчальних закладів столиці.

Оскільки для виконання цього завдання потрібні гроші, організатори шукають допомогу у спонсорів (читайте лист партнерам) і обіцяє помістити їхню рекламу на велопарковках.

Київська організація взяла за приклад успішний досвід студентів-активістів Дніпропетровська і зараз налагоджує співпрацю зі столичними навчальними закладами, спонсорами та громадськими організаціями, пишеться на сторінці проекту.

За детальною інформацією можна звертатися до Сергія Палія за тел. (063) 106-75-25 або поштою s.paliy@ukr.net.

«Велика Епоха» раніше писала про GPS навігатор, який допомагає зберегти концентрацію велосипедиста, про пристрій, здатний перетворити звичайний велосипед на електробайк, а також про велосипед, який складається за секунду.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути