chrome firefox opera safari iexplorer

«Віта Семеренко повинна до кінця сезону повернутися у збірну», — головний тренер

02 лютого 2016 о 09:36

Наставник жіночої збірної України з біатлону Урош Велепец розповів про повернення Віти Семеренко у розташування національної команди.

«Віта не зможе виступити на етапах Кубка світу в цьому сезоні — це нереально. У нас є 7-8 дівчат, які можуть добре виступати і боротися за очки. У Віти спочатку був план підготуватися до наступного сезону і потрапити в команду. Цього року їй треба тренуватися і жодних інших питань у цій ситуації виникати не може. Їй треба бути готовою наприкінці березня досягти необхідного рівня, щоб ми могли зрозуміти, чи можемо ми поставити її в національну команду і готувати до Олімпіади», — зазначив Урош Велепец.

За словами головного тренера, після завершення цього сезону збірна посилено готуватиметься до Олімпійських ігор, підготовка до яких триватиме два роки. Тому спортсменка, яка пропустила два сезони, мусить продемонструвати хорошу форму, аби повернутися у збірну.

Нагадаємо, олімпійська чемпіонка Віта Семеренко пропускає другий сезон поспіль через проблеми зі спиною.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути