chrome firefox opera safari iexplorer

Нам потрібен уряд, який створить українське «економічне диво»

03 березня 2016 о 17:54

Виступаючи сьогодні в Житомирському державному університеті імені Івана Франка, Микола Томенко поінформував про те, що його Фонд «Рідна країна» з нагоди дня народження Тараса Шевченка в рамках просвітницької акції «Кобзар єднає Україну» передав для шкіл, вишів та бібліотек Житомира навчальний посібник «Україна: історія Конституції» та «Український щорічник» на 2016 рік.

Дискутуючи на політичну тематику, відповідаючи на запитання про можливих кандидатів на посаду прем’єр-міністра, зокрема іноземців, Микола Томенко сказав, що він шанує творців економічних див іноземних держав, але нам бажано було би знайти команду, яка могла би створити «українське диво».

«Команду, яка би не продавала українську землю чи державні підприємства, не робила українців найбіднішими на території Європи, а яка би реалізувала «українське диво» в частині створення конкурентної національної економіки, яка би забезпечила людей гідними зарплатами, пенсіями і повагою до української держави», – зауважив М. Томенко.

«Тому в нашій країні я хочу бачити той уряд, який створить «українське диво», а не той, який перетворить Україну на територію, що поставляє заробітчан та сировину для реалізації економічних див в інших країнах», – підсумував Микола Томенко.

Розділи: Політика

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути