chrome firefox opera safari iexplorer

Українських підприємців запрошують на навчання до Швеції

03 березня 2016 о 09:36

Українських бізнес-лідерів та підприємців запрошують взяти участь у міжнародній навчальній програмі для розвитку приватного сектора «Стратегічне управління бізнесом» («Strategic Business Managment»).

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Програма включатиме тритижневий тренінг у Швеції, додаткові регіональні та національні семінари, а також можливості для роботи з мережею шведських національних та регіональних підприємств.

Учасники, зокрема, отримають навички з успішного ведення власного бізнесу, розуміння механізмів зі стимулювання розвитку приватного сектору та оволодіють інструментами для розробки плану дій із розвитку приватного сектору на батьківщині. Цей план розроблятимуть у співпраці з учасниками пов’язаної навчальної програми «Стратегії розвитку приватного сектору» («Private Sector Growth Strategies»).

Програму організували Шведська міжнародна агенція з розвитку та кооперації (SIDA).

Для участі необхідне знання англійської мови. Більш детальну інформацію щодо умов програми, вимог до кандидатів та способів складання документів можна знайти за посиланням www.privatesectordevelopment.seу розділі «Strategic Business Managment».

Кінцевий термін подачі заявок для участі у програмі – 2 травня 2016 року.

 

Джерело: tvoemisto.tv
Розділи: Новини освіти

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути