chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні є свій острів Інь-Янь

03 березня 2016 о 11:00

Річка Дністер в Україні приваблює безліч туристів і любителів водних сплавів.

Тут можна побачити чарівну, яскраву природу, побачити унікальні пам'ятки, а також насолодитися чистим повітрям і отримати заряд бадьорості. Одне з дивних місць на території Дністровського лиману — Острів Інь-Янь. Побачивши цей острів вперше, створюється враження, що це дійсно диво.

Таке чудо природи не може залишити байдужим і змушує знову і знову відвідувати цю місцевість. Назва говорить сама за себе, острів названий так через свою вражаючу подібності з китайським символом Інь-Янь. Але не тільки зовнішні ознаки, а й особлива атмосфера єдності з природою поблизу острова дають зрозуміти, що назва підібрано дуже точно.

Джерело: turystam.in.ua
Розділи: Туристичні новини

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути