chrome firefox opera safari iexplorer

Чому Перший канал за бюджетним фінансуванням став 20-м за рейтингом?

23 квітня 2016 о 12:56

Щиро здивований неадекватністю заяв, що з’явилися в пресі, про те, що я нібито блокую створення суспільного телебачення та ледь не претендую очолити НТКУ.

Взагалі-то, для мене дуже важливо, щоб в Україні з’явилося українське суспільне телебачення, і була зупинена історія, коли UA:Перший був каналом прем’єра Яценюка за бюджетні кошти.

А стосовно іншого – то в українській державі на посади людей призначає Президент і його команда. А у мене цей Президент з командою незаконно забрали депутатський мандат! Тому поширювати якісь роздуми зляканих невдах, які завалили створення суспільного телебачення в Україні, – це повна нісенітниця.

Особливо на фоні того, як керівники Першого національного опустили рейтинг цього каналу «нижче плінтуса», перетворивши його на «рупор Яценюка», де за найпримітивнішим, совковим зразком транслювалися нікому не цікаві наради і спічі прем’єра, а також показувалися «секонд-хендні» фільми, які безплатно дали наші «побратими» з Кореї, Китаю чи Центральної Європи.

А спроби керівництва каналу вишукувати родичів чи друзів, яких я нібито лобіюю на посаду керівника НТКУ, то такі напівбожевільні аргументи відповідають правді так само, як і те, що Аласанія є коханцем кількох нинішніх міністрів!..

До речі, я вважаю себе причетним до найуспішніших програм Першого національного, адже як почесний президент Федерації біатлону кілька останніх років переконував і попереднє, і нинішнє керівництво каналу у необхідності показу в прямому ефірі змагань з біатлону, і, як свідчать рейтинги, ці прямі трансляції українського біатлону стали найрейтинговішими програмами Першого національного.

Тому пораджу нинішньому керівництву Першого національного менше займатися аналізом чиїхось родоводів чи «ворогів» шукати, а дати відповідь: чому за два роки Перший канал за бюджетним та грантовим фінансуванням став 20-м за рейтингом?!

Микола Томенко, громадський та політичний діяч, лідер Громадського руху «Рідна країна» 

Розділи: Політика

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути