chrome firefox opera safari iexplorer

Бондаренко вибила з боротьби сьому ракетку світу

24 травня 2016 о 10:19

У столиці Франції проходять матчі першого кола турніру серії «Великого шолома» Ролан Гаррос. У боротьбу сьогодні, 23 травня, вступили три українські тенісистки. Третя ракетка України Катерина Бондаренко у своєму стартовому матчі сенсаційно обіграла сьому ракетку світу Роберту Вінчі. Українка дозволила італійці виграти лише один гейм у першому сеті, а потім успішно провела і другий — 6:1, 6:3.

У другому колі Бондаренко зустрінеться з німкенею Анікою Бек (№39 в рейтингу WTA), яка вибила з боротьби іншу українку Марину Заневську — 6:1, 6:2. Не змогла пробитися у друге коло і Леся Цуренко. Вона у двох сетах програла француженці Каролін Гарсії — 3:6, 5:7. Також зазначимо, що матч першої ракетки України Еліни Світоліної проти румунки Сорани Кирсті був перенесений через дощ.

Нагадаємо, у чоловіків в основній сітці «Ролан Гаррос» від України стартує тільки Ілля Марченко. Олександр Долгополов знявся з турніру через травму.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути