chrome firefox opera safari iexplorer

Гроші від підвищення тарифів підуть на відновлення Донбасу, — думка експерта

16 травня 2016 о 11:45

Фонд відновлення Донбасу, як мені бачиться, це майбутній фонд для багаторічного «розпилу» бюджетних коштів і міжнародної допомоги нашими ОПГ (організованими політичними групами) — чеченська схема.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook президент центру глобалістики «Стратегія ХХІ» Михайло Гончар, якого цитує Gazeta.ua .

«Ось і відповідь - чому відбулося підвищення тарифів понад те, що вимагав МВФ (до рівня 100% замість необхідних 75% на цьому етапі)», — впевнений він.

Експерт зазначає, що міжнародну допомогу не сильно можна «розпиляти», хоча відповідні «умільці» у нас є, а ось гроші з фонду, що наповнюється з грошей платників податків, підуть «як теща під лід».

"Звідси і такий ажіотаж останніх місяців навколо ключових призначень — прем'єра, генпрокурора, введення відповідної віце-прем'єрської посади, призначення вінницьких на ключові пости, в сферу відання яких буде віднесено питання «відновлення — розпилу», — пояснює свою позицію Гончар.

Він додає, що для того, щоб було що розпилювати, треба спочатку наповнити.

"Ось і наповнять за наш з вами рахунок. Рольові ігри розписані — Пу буде довбати Донбас за допомогою лугандонов, а Порох з камарільєй будуть «відновлювати», і в процесі вінницькі і Ахметка будуть пиляти і ділитися ... ", — підсумував експерт.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що в Україні буде створено спеціальний фонд для відновлення Донбасу. Фінансуватися буде він за рахунок бюджетних коштів, а також міжнародної допомоги.

Розділи: Політика

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути