chrome firefox opera safari iexplorer

Коломия потрапила до трійки найдешевших туристичних місць в Україні

10 травня 2016 о 13:00

Критерії прості: вартість ночі для двох в 3* готелі в середині травня, вартість квитка на громадський транспорт від залізничного вокзалу до центру міста, вечері для двох у ресторані (середній чек) та вартість чашки кави. Також враховували туристичну привабливість міст.

Список склали із 13 українських міст, який розпочинає Полтава. Там туристу можна відпочити за 736 гривень. Найдешевшим містом для подорожей у списку є Тернопіль – 362 гривні.

Коломия ж посідає у цьому списку другу позицію. Щоб відпочити у нашому місті, туристу потрібно 399,5 грн.

  • Ніч для двох у 3* готелі – від 290 грн.
  • Вечеря, середній чек – 95 грн.
  • Кава – від 11 грн.
  • Проїзд – 3,5 грн.

Журналісти радять туристу подивитися в Коломиї Музей писанки, Національний музей Гуцульщини і Покуття ім. Кобринського. А також дерев’яну Благовіщенську церкву з чудовим іконостасом і дзвіницею, будівлю ратуші у стилі неоренесансу і Преображенський кафедральний собор.

Джерело: Фіртка
Розділи: Туристичні новини

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути