chrome firefox opera safari iexplorer

Найцікавіші гастро-тури України

11 травня 2016 о 14:48

Все більшу популярність набирають гастрономічні тури, які включають в себе різноманітні дегустаційні заходи. Знайомство з місцевими традиціями, приготуванням їжі та напоїв завжди цікаві. Тим більше, що коли ми на відпочинку, завжди хочеться побалувати себе чимось смачненьким.

Для усіх, хто бажає збагатити своє життя новими враженнями, пропонуємо ознайомитися з найбільш цікавими туристичними гастротурами по Україні.

1. СИРО-ВИННИЙ ТУР ЗАКАРПАТТЯМ

Захоплююча подорож по Закарпаттю принесе вам масу задоволення. Знайомство з різними етнокультурами цього регіону, зокрема з місцевою кухнею, вас приємно здивує. А знамениті вина Берегівського району в поєднанні з кращими місцевими сирами приємно порадують навіть найзавзятіших гурманів. Тур насичений цікавою туристичною програмою з відвідинами знаменитих історичних і природних об'єктів.

Вартість туру – від 545 грн, тривалість – 2 дні.

Джерело фото: mypleer.com.

2. СМАЧНЕ ЗАКАРПАТТЯ

Подорожуючи по найзнаменитіших містах і замках Закарпаття, ви познайомитеся з давньою і непростою історією цього краю. Легенди і перекази старовини, чарівна природа, колоритні мешканці – все це постане перед вами у всій красі. У перерві між екскурсіями – смачна закарпатська кухня, дегустація сирів з вином.

Тривалість туру – 3 дні / 2 ночі, вартість – від 1550 грн.

Джерело фото: angatravel.

3. КУЛІНАРНЕ ЗАКАРПАТТЯ

Цей цікавий і не менш смачний тур присвячений всім любителям вишуканої їжі. Лише тут у вас є можливість поласувати місцевими делікатесами: бограчем-гуляшем, кремзликом з м'ясом і овочами, палачінтами з домашнім лекваром і місцевим делікатесом – жаб'ячими лапками. Ці та багато інших смаколиків будуть приправлені міцними наливками та домашнім вином.

Подорож розрахована на 2 дні, вартість – від 1650 грн.

Джерело фото: mainpeople.ua.

4. ПОЛТАВСЬКІ ГАЛУШКИ

Колоритна Полтавщина запрошує всіх до себе в гості. Ви познайомитеся з легендарною Диканькою, мальовничою Полтавою, побачите столицю гончарства Опошню, пройдетеся гоголівськими місцями.

Якщо ви думаєте, що приготувати галушки простіше простого, то ви помиляєтеся. Тільки тут можна взяти участь у майстер-класі і дізнатися всі тонкощі приготування полтавських галушок.

Вартість туру на 2 дні – від 1450 грн.

Джерело фото: dykanka.at.ua.

5. ХМІЛЬНИЙ ЛЬВІВ

Гастрономічні тури по Україні складно уявити без цього міста. Прогулянка стародавніми вулицями Львова завжди цікава, а якщо все це поєднати з відвідуванням місцевих ресторанів і барів, то можна вважати, що відпочинок вдався. Побувавши в музеї пивоваріння, ви дізнаєтеся історію цього стародавнього напою а також візьмете участь у дегустації свіжозвареного пива.

«Львівські кав'ярні» запропонують вам насолодитися знаменитою львівською кавою і дізнатися секрети її приготування.

Тур розрахований на 3 дні, його вартість – від 790 грн.

Джерело фото: v.lviv.ua.

6. ПРОГУЛЯНКА ПО-ОДЕСЬКИ!

Якщо ви закохані в море, тоді ласкаво просимо в Одесу. Це вічно молоде місто завжди раде гостям. Ви отримаєте справжнє задоволення від прогулянок – старовинні будинки та пам'ятники, затишні сквери і тихі вулички залишаться у вашій пам'яті назавжди.

До ваших послуг харчування в кращих закладах міста, де завжди все свіже і смачне. Родзинкою туру стане відвідування коньячного заводу.

Вартість поїздки на 2 дні – від 1655 грн.

Джерело фото: blackseatourism.net.

7. ФЕСТИВАЛЬ ЇЖІ У ЛУЦЬКУ І ТУНЕЛЬ КОХАННЯ

14–15 травня у Луцьку відбудеться гастрономічний фестиваль Lutsk Food Fest. Кращі кулінари нашої країни візьмуть участь у створенні кулінарних шедеврів. Гості зможуть не тільки взяти участь у дегустації, але й придбати вподобані страви. Всіх любителів смачної їжі запрошуємо відвідати фестиваль. Для цього необхідно замовити тур на 2 дні, вартість його – від 695 грн.

У тур включено поїздку в Клевань для відвідування Тунелю кохання.

Джерело фото: volyn.tabloyid.com.

Подорожуйте, отримуйте задоволення від побаченого і з'їденого. Але пам'ятайте, у всьому потрібна міра.

Джерело: Фіртка
Розділи: Туристичні новини

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути