chrome firefox opera safari iexplorer

Столичний метрополітен на один день відкриє станцію Львівська брама

25 травня 2016 о 08:47

З нагоди дня міста Київський метрополітен обіцяє звозити пасажирів на станцію, яка не здана у використання. Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

Комунальне підприємство розпочало опитування на своїй сторінці у Facebook на тему "Чому ви хочете потрапити «туди, де не спиняється метро?». Авторів найпопулярніших відповідей повезуть на екскурсію «мертвою» станцією.

Станція «Львівська брама» в центрі Києва вже понад 10 років позначена на схемах ліній як така, що готується до відкриття.

Легально побувати на ній можна в четвер, з нагоди святкування дня Києва. Проте навіть у цей день омріяна станція буде доступна не всім. На офіційній сторінці в соцмережі КП Київський Метрополітен оголосив, що бере в дорогу авторів найбільш уподобаних коментарів:

«Цей день настав! До Дня Києва у метрополітені відбудеться екскурсія на „Львівську браму“. Лайкайте, поширюйте та пишіть у коментарях, чому ви хочете потрапити „туди, де не спиняється метро“. З нами поїдуть автори історій, що наберуть найбільше вподобань», — написали у вівторок пополудні на сторінці підприємства.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство