chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві нагородили переможців Студентської баскетбольної ліги України

30 травня 2016 о 11:13

У столичному Палаці Спорту відбувся вирішальний матч Студентської баскетбольної ліги України.

У фіналі зійшлися команди запорізького КПУ та харківського Політеха. Рахунок після першої половини становив 23:23. В кінцевому результаті перемогу з рахунком 61:43 здобула команда запорізького Класичного Приватного Університету. Третє місце в турнірній таблиці посіла команда Запорізького національного технічного університету.

872832

Нагороду переможцям вручали директор Студентської баскетбольної ліги Павло Томенко, заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич, віце-президент Національного олімпійського комітету України Володимир Бринзак, Головний тренер національної чоловічої збірної України Євген Мурзін та ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі.

fbu.ua

fbu.ua Директор студентської баскетбольної ліги Павло Томенко

У змаганнях за перемогу змагались більше 100 ВУЗів України. Найкращим гравцем сезону в СБЛУ було визнано Івана Ткаченка, який захищав кольори команди Класичного приватного університету.

fbu.ua

fbu.ua Віце-президент Національного олімпійського комітету України Володимир Бринзак та Іван Ткаченко

У фіналі серед жінок з рахунком 62 : 75 команда Національного університету фізичного виховання і спорту України переграла Львівський державний університет фізичної культури. Третє місце у підсумку посіла команда Одеського національного морського університету.

fbu.ua

 fbu.ua

Учасники фіналу відзначили високий рівень організації турніру, адже вперше практично всі видатки на проведення змагань взяла на себе дирекція Студентської баскетбольної ліги, а фінал змагання вперше в історії турніру відбувся в столичному Палаці спорту.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути