chrome firefox opera safari iexplorer

Українські гімнасти здобули три «золота» і «срібло» на Кубку світу

15 травня 2016 о 12:50

Українські гімнасти здобули три «золота» і «срібло» на Кубку світу в Варні

Українці Ігор Радівілов та Олег Верняєв принесли нашій країні ще дві медалі на Кубку світу зі спортивної гімнастики, який проходить в болгарському місті Варна.

Наші співвітчизники виявилися найсильнішими у вправах на кільцях. Радівілов здобув «золото», показавши результат 15,467 балів.

Верняєв відстав від свого колеги зовсім небагато. Олег набрав 15,367 балів і здобув срібну медаль. «Бронза» в росіянина — Данила Казачкова.

Для Верняєва це вже не перша медаль у Варні. Перед цим Олегу не було рівних у вправах на коні, де він набрав 15.533 бали. А першу золоту медаль наш співвітчизник здобув у вільних вправах — 15,400 балів

Джерело: gazeta.ua
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути