chrome firefox opera safari iexplorer

В Китаї для українців частково скасували візи

13 травня 2016 о 13:00

Перебувати на території країни без візи можна буде 6 діб.

Китай з 30 січня запускає 144-годинний безвізовий режим для громадян 51 країни, серед яких і Україна.

6-денний безвізовий режим з Китаєм отримають також Росія, США, Канада, Франція, Німеччина, Великобританія, Бразилія, Мексика, Японія, Південна Корея та інші країни.

Безвізовий режим діятиме у всіх «відкритих для зарубіжних країн морських, сухопутних і повітряних контрольно-пропускних пунктах Шанхая, а також повітряних контрольно-пропускних пунктах Нанкіна (адміністративний центр провінції Цзянсу) і Ханчжоу (адміністративний центр провінції Чжецзян)».
Громадяни 51-ї країни зможуть перебувати в Шанхаї і згаданих провінціях протягом 144 годин без необхідності оформляти китайську візу. Безвізовий режим також актуальний і для транзитних пасажирів, які здійснюють поїздку в третю країну чи регіон транзитом через КПП зазначених районів.

Нагадаємо, в 2014 році кілька китайських міст ввели безвізовий режим для українців на 72-години.

Джерело: firtka.if.ua
Розділи: Туристичні новини

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути