chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра закінчується реєстрація для участі у ЗНО жителів Донбасу, Криму та учасників АТО

19 травня 2016 о 11:26

До 20 травня 2016 року триває реєстрація для участі в додатковій сесії ЗНО учасників антитерористичної операції та осіб, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, і не мали змоги здійснити реєстрацію в основний період.

Такі особи разом з реєстраційними документами мають подати заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання під час додаткової сесії та відповідний підтверджувальний документ.

Для учасника антитерористичної операції підтверджувальним документом є копія посвідчення учасника бойових дій або довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Для особи, яка проживає на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, – копія сторінки паспорта громадянина України, де вказано відомості про реєстрацію місця проживання. Якщо особа не має паспорта, підтверджувальним документом є копія відповідної сторінки паспорта громадянина України одного з батьків.

Нагадаємо, у цьому році скасовано позаконкурсний вступ та цільовий прийом до вищих навчальних закладів України.

Джерело: gazeta.ua
Розділи: Новини освіти

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути