chrome firefox opera safari iexplorer

У Жовкві відбудеться фестиваль #GazonPartyУКороляНаХаті

17 червня 2016 о 10:15

У неділю, 26 червня, у Жовкві відбудеться молодіжний фестиваль #GazonPartyУКороляНаХаті. Подія пройде на території старовинного королівського замку.

Цього року Жовква вже друге приймає у себе свято для молоді. У програмі фестивалю: молодіжний велозаїзд, спортивні та танцювальні виступи, змагання, шаховий турнір, квести, лицарські бої та майстер-класи. В цей день у Жовкві виступлять гурти «Michelle Band» та «Leo City». Зустрічатиме гостей фестивалю справжнє середньовічне містечко із шатрами, лицарями, обладунками та різноманітними розвагами.

#GazonParty відбудеться у Жовкві вже вдруге

Фестиваль матиме й соціальну складову. Організатори запросили на свято групу молоді зі Сватова Луганської області, щоб познайомити із культурою західної України та налагодити соціальні зв’язки.

#ГазонПаті проходитиме при підтримці Жовківської міської ради та «Гільдії підприємців Жовківщини». За словами організаторів, головна мета заходу – влаштувати свято для місцевої молоді та популяризувати місто.

Вхід на фестиваль для усіх відвідувачів – безкоштовний. Триватиме подія з 15:00 до 23:00.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Новини культури

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути