chrome firefox opera safari iexplorer

У Гадячі закривають єдине в Україні училище бджільництва

13 липня 2016 о 16:02

У Гадячі закриють єдине в Україні і, можливо, в усьому колишньому Радянському Cоюзі училище бджільництва. Зокрема, це результат політики децентралізації і переходу навчальних закладів на місцеві бюджети.

Про це у Фейсбуці пише політолог Андрій Окара, повідомляє ZIK.

«Сьогодні в місті Гадячі (Україна, Полтавська область), А це батьківщина Драгоманова, Олени Пчілки, Лесі Українки та скандальної гонзо-журналістки Ірми Крат, закриють єдине в Україні і, можливо, в усьому колишньому Радянському Союзі училище бджільництва. Там багато аспектів – в цьому закритті (я навіть не в усі вник). У т.ч. це результат політики децентралізації і перекладу навчальних закладів на місцеві бюджети», – написав А.Окара.

Політолог саркастично зазначив: «Але, думаю, це дуже правильне, потрібне і своєчасне рішення. І в руслі сучасних тенденцій».

«Україна перетворюється в по-справжньому сучасну країну, в якій більшість населення буде люмпенами, дебілами, ідіотами, людино-звірами, споживачами американо-азійських гаджетів, а також будівельниками підмосковних котеджів і мийниками поп в Італії та інших країнах ЄС.

Пропоную також зняти зайве навантаження з усіх інших місцевих бюджетів, обмеживши освіту 4 класами початкової школи і ліквідувавши всі інші середні спеціальні і вищі навчальні заклади, а також дитячі музичні, художні та балетні школи.

А нахрена вони потрібні, га?», – написав А.Окара.

Розділи: Новини освіти

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути