chrome firefox opera safari iexplorer

Відтепер українські фортеці можна збирати як конструктор із кубиків. ФОТО

19 вересня 2016 о 14:07

Українська компанія «ГрАдо: грати добре» розробила архітектурні дерев’яні конструктори, з яких можна збирати легендарні українські фортеці. Зокрема, зараз у продажу вже наявні конструктори «Луцький замок» та «Хотинська фортеця», повідомляють на сайті компанії.

Хотинська фортеця.  gradogames.com.ua

Хотинська фортеця. gradogames.com.ua


Луцький замок. gradogames.com.ua

Луцький замок. gradogames.com.ua

Розробники «ГрАдо» переконують, що дерев’яні конструктори – це унікальна, екологічно безпечна, розвиваюча іграшка для дітей віком від 5 років. Набори складаються з 250-400 кубиків, виготовлених з міцної, приємної на дотик та запашної деревини – вільхи.

Ці кубики упаковані в зручну дерев'яну валізу. До наборів додаються детальна інструкція щодо збірки, а також розповідь про історію замку і настільний план.

facebook.com/m.tomenko

 facebook.com/m.tomenko

«У конструкторах усе продумано до дрібниць. З цих кубиків можна будувати все, що підкаже уява, — фантазійні замки, палаци, будинки, дороги, будь-що», — запевняють розробники.

zamok2

 gradogames.com.ua

Нагадаємо, Луцький замок та Хотинська фортеця стали переможцями акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци». Про інші найкрасивіші фортеці України можна почитати ТУТ.

«Рідна країна»

Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути