chrome firefox opera safari iexplorer

Кабмін скасував обмеження витрат на підготовку до Євробачення

26 жовтня 2016 о 16:21

Кабінет Міністрів України скасував обмеження на витрати при підготовці до проведення в Києві пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабміну 26 жовтня, пише DT.UA. 

«Проектом пропонується встановити, що Національна телерадіокомпанія при здійсненні видатків, передбачених на підготовку і проведення в 2017 році в Україні пісенного конкурсу, не буде застосовувати граничні суми витрат, передбачені постановою Кабміну №332», – повідомив голова Держкомітету телебачення та радіомовлення Олег Наливайко, представляючи документ.

За його словами, в проекті передбачено збільшення термінів попередньої оплати за товари і послуги, необхідні для підготовки до проведення заходу.

Нагадаємо, пісенний конкурс «Євробачення-2016» у Стокгольмі виграла українка Джамала з піснею «1944».

За результатами голосування національних журі країн-учасниць «Євробачення» і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали.

Україна отримала право організувати «Євробачення» наступного року, як країна-переможець.

9 вересня стало відомо, що містом, яке прийме пісенний конкурс «Євробачення-2017» стане Київ. На засіданні 11 жовтня Кабінет міністрів України затвердив план підготовки до проведення «Євробачення» в Україні у 2017 році.

Згідно з планом, Київська міська державна адміністрація та Національна телекомпанія України повинні забезпечити підготовку місць проведення «Євробачення», створити інфраструктуру і забезпечити трансляцію конкурсу.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути