chrome firefox opera safari iexplorer

На Буковині стартує фестиваль естрадної пісні імені Назарія Яремчука

03 листопада 2016 о 16:07

3 листопада о 18.00 у Вижницькому районному будинку народної творчості та дозвілля відбудеться урочисте відкриття фестивалю-конкурсу виконавців естрадної пісні ім. Назарія Яремчука.

У програмі – пісні у виконані народної артистки України Валентини Ковальської, заслужених артистів України – Руслани Лоцман, Ірини Стиць, Оксани Никитюк, Василя Данилюка, братів Томіленків та ВІА «Смерічка», повідомляє «Молодий буковинець».

4 листопада об 11.30 у районному будинку народної творчості та дозвілля відбудеться конкурсна програма, під час якої учасники виконуватимуть пісні з репертуару Назарія Яремчука. Потім у Берегометі, Іспасі, Мілієві, Коритному, Карапчеві відбудуться виїзні концерти за участю заслужених артистів України та учасників конкурсу. Водночас у Вижниці в РБНТД о 16.00 свій концерт дадуть учасники музичного гурту «Альтернатива» з м. Кельменці.

5 листопада об 11.30 у районному будинку народної творчості та дозвілля розпочнеться конкурсна програма, а о 16.00 – творчий кіномистецький вечір спомин «Я любив вас усіх…». В рамках якого демонструватимуть уривки з документального фільму «Місія позначена небом». Своїми спогадами про Назарія Яремчука поділяться однокласники, колеги, друзі, відомі люди.

6 листопада гості та учасники фестивалю візьмуть участь в екскурсії улюбленими стежками Назарія Яремчука. А о 15.00 у районному будинку народної творчості та дозвілля відбудеться гала-концерт та нагородження переможців фестивалю.