chrome firefox opera safari iexplorer

«Парк Київська Русь» запрошує на виставку рідкісних порід коней

15 листопада 2016 о 15:21

19 і 20 листопада у «Парку Київська Русь» відбудеться свято гармонії людини і природи: виставка-показ «Світ коней». Головними на цьому заході будуть не князі або богатирі, а їхні вірні супутники і добрі друзі – коні з Княжої стайні Древнього Києва.

Вся унікальна колекція коней близько двадцяти історичних порід постане перед очима відвідувачів «Парку Київська Русь». Тут будуть представники найвищої породи в світі – шайри, найважчоъ – бельгійські ваговози, найменшої – шетландські поні, найдревнішої – ахалтекинці. А ще граціозні фризи, швидконогі арабські скакуни, милі хафлінгери і багато інших коней, яких в одному місці можна побачити тільки в Древньому Києві. І тільки під час такої виставки. Гості Парку дізнаються про походження порід. Коні охоче прокатають всіх бажаючих верхи або в комфортабельному екіпажі по території Київського Дитинця. Тварин можна буде погладити, сфотографуватися з ними.

А ще коні будуть не лише живими експонатами виставки, а й акторами кінно-трюкового театру, звісно в тандемі з акторами-людьми. Карколомні трюки змусять будь-кого затамувати подих та захоплюватись складністю виконання і граціозністю людей і тварин.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований у селі Копачів, Обухівський район, Київська область. Курсують Маршрутки з Києва від метро «Видубичі». Ціна квитка – 150 грн, для пенсіонерів і студентів – 80 грн, для дітей шкільного віку – 50 грн, дошкільнята – безкоштовно.

Джерело: turystam.in.ua
Розділи: Туристичні новини

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути