chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Лісабоні «Динамо» гратиме з «Бенфікою»

01 листопада 2016 о 10:28

У вівторок, 1 листопада, на «Ештадіу да Луш» в Лісабоні відбудеться матч четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів між «Бенфікою» і «Динамо», повідомляє UA-Футбол.

Два тижні тому «Динамо» в третьому турі Ліги Чемпіонів на своєму полі поступилося «Бенфіці» з рахунком 0:2, залишившись після матчу лише з одним очком в активі і неймовірно ускладнивши своє становище в квартеті. Лісабонський клуб у київському поєдинку вразив ворота суперника на початку обох таймів: підопічні Сергія Реброва на 9-й хвилині зустрічі пропустили з пенальті від Едуардо Сальвіо, а на 55-й відзначився Франко Серві.

Щоб зачепитися за можливість продовження боротьби за вихід у плей-офф Ліги Чемпіонів, у майбутньому матчі з «Бенфікою», який «Динамо» проведе без свого травмованого лідера Андрія Ярмоленка, київському клубу буде потрібна перемога. Якщо «Біло-сині» програють, а в поєдинку між «Бешикташем» і «Наполі» не буде нічиєї, кияни втратять шанси на виступ у 1/8 фіналу турніру.

Чи зможе «Динамо» реабілітуватися за домашню поразку від «Бенфіки» і здобути перемогу, щоб залишитися в боротьбі за вихід у плей-офф Ліги Чемпіонів, дивіться в прямому ефірі в Україні на телеканалах Футбол 1 і Україна.

Початок матчу о 21:45.

Також пряму онлайн відеотрансляцію матчу Ліги Чемпіонів «Бенфіка» — «Динамо» будуть проводити:

Португалія — Sport TV1, RTP 1
Іспанія — Movistar +, beIN Sports Connect España
Франція — beIN Sports MAX 9
Німеччина — Sky Sport 10 / HD, Sky Go Deutschland, Sky Sport 1 HD, TeleClub Sport Live
Туреччина — Tivibu Spor 3
Бельгія — Proximus 11+
США — WatchESPN, ESPN3 USA, Fox Soccer 2GO USA
Канада — TSN GO

Нагадаємо, що лідирує в групі В Ліги Чемпіонів «Наполі», який набрав шість очок у трьох матчах. На один бал від неаполітанського клубу відстає «Бешикташ», а на два — «Бенфіка». «Динамо» залишається на останньому місці з одним очком.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути