chrome firefox opera safari iexplorer

Домашні матчі «Шахтар» тепер проводитиме не у Львові, а в Харкові

30 січня 2017 о 16:33

«Шахтар» підписав договір з ОСК «Металіст» про проведення всіх домашніх матчів єврокубків, УПЛ та Кубка України в Харкові.

Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на офіційний сайт донеччан.

Угода розрахована до кінця 2017 року. Всі витрати з догляду за газоном ОСК «Металіст» бере на себе «Шахтар». Команда продовжить базуватися в Києві і тренуватися на базі в Святошино.

«Матчі, які ми провели в Харкові, підтвердили, що в цьому регіоні в нас є багато вболівальників „Шахтаря“. Ми вдячні владі Харкова і області, а також ФФУ за можливість виступати на стадіоні „Металіст“.

Це дозволить нам бути ближчими до своїх уболівальників, і я переконаний, що ми зможемо порадувати їх красивою грою і хорошими результатами», — сказав гендиректор донеччан Сергій Палкін.

У Харкові та області з'явиться широка мережа реалізації квитків. Для уболівальників з Донбасу діятиме знижка 20%.

Також відкриють фан-шоп з продажу клубної атрибутики.

З сезону 2014/2015 через бойові дій на Донбасі «Шахтар» проводив домашні єврокубкові матчі, а також деякі домашні поєдинки чемпіонату України на стадіоні «Арена Львів».

Раніше повідомляли, що квитки на матч «Шахтар» — «Сельта» коштуватимуть від 50 до 6000 грн.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути