chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко: Селфитися, фейсбучити та флешмобити – стиль роботи нинішньої влади

30 січня 2017 о 12:18

На жаль, дилетантизм та непрофесійність останніх рішень влади просто зашкалює. Як раніше в історії з об’єднаними громадами, так і зараз в історії з госпітальними округами ніхто достеменно не пояснив та не обґрунтував необхідність і потребу їхнього створення.

Про це лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко завив сьогодні в інтервʼю черкаським журналістам, коментуючи ситуацію, що склалася з місцевими бюджетами та останні неоднозначні рішення влади зі створення госпітальних округів .

Найсумніше, на його думку, те, що уряд і профільне міністерство не вважають за потрібне радитись ні з фахівцями, ні з місцевим самоврядуванням.

«Складається враження, що за останні три роки влада перебрала найгірше із західних демократій – те, як свою бездіяльність і заробляння для себе, власного бізнесу та своїх родин під час перебування на державних посадах прикривати різноманітними шоу-заходами із застосуванням модних піар-методів. А тому стиль її «чудової» роботи можна охарактеризувати трьома дієсловами: селфитися, фейсбучити та флешмобити», – зазначив Микола Томенко.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути