chrome firefox opera safari iexplorer

Оголошено імена півфіналістів українського відбору «Євробачення-2017»

17 січня 2017 о 16:15

Стали відомі імена виконавців та музичних груп, які пройшли у півфінал національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Про це повідомляє zaxid.net з посиланням на офіційну сторінку «Євробачення» у Facebook.

Імена виконавців і музичних груп, які проходять у півфінал, було визначено організаторами національного відбору спільно з музичним продюсером Костянтином Меладзе.

З 4 лютого в прямих ефірах на СТБ і «UА:Перший» за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі боротимуться 24 учасники: Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Віталій Козловський, Aghiazma, «Сальто назад», Green Grey, Rozhden, Vivienne Mort, «Пающие трусы», Анастасія Прудіус, Tayanna, Detach, O.Torvald, Illaria, Kadnay, Рома Веремейчик, а також групи Lumiere, MamaRika, Laliko, Melovin, Letay, Panivalkova, С.К.А.Й., Monochromea, Kuznetsov.

20 січня, відбудеться жеребкування, на якому визначиться порядок виступу виконавців під час трьох півфіналів: 4, 11 і 18 лютого.

Фіналістів, а потім і переможця визначатиме журі у складі Костянтина Меладзе, Джамали та Андрія Данилка, а також глядацьке голосування.