chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні знімуть фільм про героя нашого часу

02 січня 2017 о 10:14

Молода українська режисерка Тоня Ноябрьова, яка дебютувала у 2012 році з короткометражною стрічкою «День незалежності», зніматиме перший повнометражний фільм – комедію «Герой нашого часу».

«День незалежності» став переможцем національного конкурсу МКФ «Молодість» і був відзначений журі на Одеському кінофестивалі. Ось що відповіла Тоня на питання Cultprostir, чи змінився «герой нашого часу» з моменту зйомок цієї короткометражки: «Все-таки з тих пір відбулося багато історичних подій, тому вважається, що українці змінились. Але часи завжди однакові, і насправді ніяк середньостатистичний українець не змінився. Його як цікавили і хвилювали побутові проблеми, так і продовжують. Загалом це нормально. На жаль, багато в чому не змінились і українські реалії».

За словами Тоні, у майбутньому фільмі будуть порушені вічно живі теми, незважаючи на те, що головний герой стикається з проблемами, які переслідують кожного – комунальними службами, інфраструктурою міста. «Адже жодні історичні події не впливають на здатність людини, наприклад, закохуватися, – каже режисерка. – І хоч середньостатистичний українець не змінився, наш герой, як мінімум, подорослішав».

Продюсерами проекту «Герой нашого часу» стали Анна Паленчук і Микола Конопелько.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути