chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з’явилося нове інформаційне агентство – «Українське право»

20 січня 2017 о 11:16

Напередодні нового 2017 року Міністерство юстиції зареєструвало інформаційне агентство «Українське право» як суб’єкт інформаційної діяльності.

Про це IA ZIK повідомив головний редактор ІА «Українське право» Павло Богуцький.

«Інформаційне агентство «Українське право» працює під добре зрозумілим гаслом «Право для всіх», аби наші читачі отримували правдиві та актуальні новини правової тематики, знаходили відповіді на важливі для себе та усього суспільства правові питання. На порталі інформаційного агентства утворюється доступна для усіх площадка, де можна відчути правничий пульс сучасної України. Ми є далекими від ангажованості, ми є близькими до правових істин, що занадто важливо для сьогоднішнього життя кожного українця», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, «Українське право» витримує профільні, професійні вимоги до правової інформації, розрахованої для фахівців у сфері права. Інформаційна тематика агентства є різною: від рядка новин, як українських, так і міжнародних, до аналітичних матеріалів, заснованих на правових подіях України.

Інформаційне агентство висвітлює стан законотворчого процесу, аналізуючи ефективність законодавчих змін і їхню відповідність потребам суспільства, громади і людини, судову діяльність, роботу органів прокуратури та правоохоронних органів. Не залишено поза увагою сучасний стан міжнародного права, у тому числі права ЄС, практику діяльності Європейського суду з прав людини, рішення якого є актуальними для України та українського правосуддя.

Інформаційне агентство «Українське право» активно позиціонує себе у соціальних мережах, намагаючись і у такий спосіб бути корисним, оперативним у поширенні важливої правової інформації. Заслуговує на особливу увагу розділ відеоінформації, де містяться акцентовані на широке сприйняття найбільш важливі думки стосовно українського права та держави, а також інформація про відомі та знакові правові постаті України.

Колектив інформаційного агентства «Українське право» завжди вдячний увазі читачів, усіх, кого цікавить правова інформація, та має за мету донести головне про право до всіх і до кожного, розуміючи, що право є основою успішного життя українського суспільства.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути