chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні «Сельта» зіграє з «Шахтарем» перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи

16 лютого 2017 о 16:07

У четвер, 16 лютого, у Віго на стадіоні «Балаїдос» відбудеться перший матчу 1/16 фіналу Ліги Європи між «Сельтою» та «Шахтарем».

«Шахтар» у нинішньому розіграші Ліги Європи став єдиним клубом, якому вдалося виграти всі шість матчів на груповому етапі. При стовідсотковому показнику за набраними очками команда Паулу Фонсеки також стала найрезультативнішою в турнірі. «Гірники» в своєму квартеті здолали «Гент», «Брагу» й «Коньяспор» із загальною різницею забитих і пропущених м'ячів 21:5.

«Сельта» вийшла в плей-офф Ліги Європи з другого місця в групі, поступившись першою позицією «Аяксу» і залишивши позаду «Стандард» і «Панатінаїкос». Іспанський клуб набрав дев'ять очок, здобувши дві перемоги, тричі зігравши внічию і зазнавши однієї поразки від амстердамців. При цьому на своєму полі «Кельти» ще не програвали.

На цьому етапі сезону майбутні суперники будуть повністю сконцентровані на виступі в Лізі Європи. «Шахтар», впевнено лідируючи в українській Прем'єр-лізі, уже навряд чи втратить чемпіонський титул, а «Сельта», перебуваючи в середині турнірної таблиці Прімери, останнім часом робила акцент на Кубок Іспанії, вибивши з турніру навіть «Реал», але не досягла успіху на цьому напрямку, поступившись у півфіналі «Алавесу».

Чи зможе «Шахтар» у поєдинку з першим серйозним єврокубковим суперником підтвердити свої претензії на успіх у Лізі Європи, дивіться в прямому ефірі в Україні на телеканалах Футбол 1 і Україна.

Початок матчу о 20:00.

Джерело: ua-football.com
Розділи: Спорт в Україні

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути