chrome firefox opera safari iexplorer

Обрали туристичний логотип Волині

16 березня 2017 о 15:00

Туристичним лого Волині стала робота під назвою «Волинь унікальна», автором якої є дизайнер-художник з Івано-Франківської області, повідомляють Волинські новини.

У період з 12 грудня 2016 року по 28 лютого 2017 року до Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА подали 40 заявок та зразків туристичного логотипу області. Згодом відбулось перше засідання організаційного комітету конкурсу, на якому було обрано вісім варіантів, які відповідають умовам конкурсу.

Відповідно до Положення про конкурс, далі відбувся ІІІ-й етап, а саме: оприлюднення конкурсних робіт та дослідження громадської думки, паралельно з цим збирали коментарі експертів із брендингу та на основі аналізу оргкомітет прийняв рішення про переможця конкурсу, який отримає 10 000 гривень.

Ним став логотип №8 «Волинь унікальна». Його автор, Владислав Михайлів з міста Рожнятів, Івано-Франківської області, отримає 10 тисяч гривень.

 volynnews.com

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини очільник департаменту Іван Мирка, логотип будуть просувати у всі сфери економіки та культури. Тим паче, що для цього вже є готовий брендбук.

 volynnews.com

«Розвиток бренду Волині та його пізнаваності — наше завдання на найближчі роки. Вважаю, що герб Волинської області і туристичний логотип ідуть нога в ногу. Вони є одні з найгарніших і найвпізнаваніших в Україні. Так, дійсно, наш герб і прапор Волині схожий на Швейцарський. Але це піде тільки на користь», — каже Іван Мирка.

Посадовець додає, що відповідно до брендбуку, елементи логотипу можуть застосовуватися всюди: від ґудзиків, годинників, до вітрин, товарів і навіть автобусів тощо.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути