chrome firefox opera safari iexplorer

Стартував продаж сувенірної продукції Євробачення-2017

26 березня 2017 о 12:14

Перша сувенірна продукція Євробачення-2017 з’явилася у продажу на сайті офіційного магазину пісенного конкурсу.

Усі охочі вже можуть придбати брендовані футболки, світшоти, постери та повітряні кульки, повідомляє сайт UA:перший.

Для попереднього замовлення доступні також офіційний альбом форматів DVD, CD та Blu-Ray з піснями всіх учасників цьогорічного Євробачення. CD вийде у продаж в п’ятницю, 28 квітня. Офіційний DVD і Blu-Ray будуть випущені в п’ятницю, 23 червня.

Офіційний альбом Євробачення цього року вперше в історії пісенного конкурсу вийде ще й на вінілових платівках. Це буде лімітована версія. До ексклюзивного комплекту, який вже також можна попередньо замовити, увійдуть чотири різнокольорові платівки, альбом на двох CD, журнал про пісенний конкурс з біографіями його учасників, ексклюзивними фотографіями і купоном для завантаження альбому з інтернету. У продажу він з’явиться з 23 червня.

Зокрема офіційний музичний альбом пісенного конкурсу буде доступний для попереднього замовлення на iTunes із 7-го квітня і доступний для скачування вже з 21 квітня.

Нагадаємо, що 62-ге за ліком Євробачення відбудеться в столиці України – Києві. Півфінали цьогорічного пісенного конкурсу пройдуть 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути