chrome firefox opera safari iexplorer

МАУ ввела новий збір при бронюванні квитків

19 квітня 2017 о 14:36

З 19 квітня авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» ввела збір у розмірі $9 при бронюванні квитків через агентства, які працють через глобальні системи Amadeus, Sabre, Travelport і Travelsky.

Про це повідомляє спеціалізований портал avianews.com.

За словами прес-секретаря авіакомпанії Євгенії Сацької, подібне нововведення означає, що при купівлі через агентства вартість квитків підніметься: на $9 — для квитка в один кінець (1 сегмент), на $18 для прямих перельотів туди-назад (2 сегменти) і на $36 для перельотів туди-назад, які включають пересадки (4 сегменти).

Новий збір не стягуватиметься з квитків, які отримуються на сайті МАУ, в касах та контакт-центрі МАУ, а також через офіси партнерських агентств.

Раніше в МАУ відновили послугу вибору місця заздалегідь, проте на платній основі. Безкоштовно обрати місця пасажири зможуть з тих, що залишилися в процесі онлайн-реєстрації, яка для більшості рейсів починається за 48 годин до вильоту.

З 2015 року збір у розмірі 16 євро за оформлення квитків через глобальні системи бронювання стягують авіакомпанії, які входять в Lufthansa Group. Свої дії в компанії пояснили необхідністю компенсувати витрати на роботу з системами бронювання.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути