chrome firefox opera safari iexplorer

Шукаємо живих членів владної коаліції!

12 квітня 2017 о 13:20

Триває другий етап нашого судового протистояння з кращими юристами А. Парубія і таємної провладної коаліції.

Сьогодні на вимогу суду Верховна Рада надали списки (НЕ ПІДПИСИ) фракцій БПП та НФ, які у 2016 році створили коаліцію «Європейська Україна»: БПП — 146 депутатів, а у НФ — 81 депутат. Отже, 227 членів!

Нині, відповідно, це 140 від БПП і 81 від НФ, тобто — 221 депутат!

З огляду на це у мене запитання:

— до депутатів БПП М. Наєма, С. Лещенка, С. Заліщук та ін.: ви писали заяви на вступ до коаліції, щоб нести спільну політичну відповідальність за діяльність уряду Гройсмана і президента Порошенка чи ваші підписи підробили?

— до позафракційних депутатів: а хто з вас писав заяви на вступ до коаліції, щоб нести спільну політичну відповідальність за діяльність уряду Гройсмана і президента Порошенка?

Давайте РАЗОМ ЗНАЙДЕМО ЧЛЕНІВ ВЛАДНОЇ КОАЛІЦІЇ!

P.S.

Суд вкотре продовжив розгляд нашого позову, бо «прохфесіонали» з Апарату ВР у наданих документах до суду сплутали дату створення коаліції!

Отож, наступне засідання – 18 квітня о 15:00.

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути