chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з’явиться «поліція діалогу»

11 квітня 2017 о 10:25

У десятьох найбільших містах України з’явиться «поліція діалогу» для роботи під час масових заходів.

Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на Національну поліцію України.

120 українських поліцейських вже пройшли 6 спеціальних тренінгів, які проводили чеські інструктори, 23 випускники є тренерами. Інструктори будуть займатися підготовкою майбутніх фахівців «діалогової» поліції.

«Діалог, як свідчить практика, знижує критичний рівень на масових заходах. У Києві буде створено відділ превентивної комунікації з 10 осіб», – зазначив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.

 mvs.gov.ua

Як зазначили в поліції, використання можливостей «поліції діалогу» суттєво знижує рівень агресії учасників масових заходів та дозволить спростити роботу патрульних поліцейських і поліції особливого призначення. Зокрема, це актуально під час пісенного конкурсу «Євробачення-2017» та Чемпіонату світу з хокею, що пройдуть в Києві цього року.

 mvs.gov.ua

Нагадаємо, на початку травня в Києві буде проходити конкурс «Євробачення». Перший півфінал пройде 9 травня, фінал – 13 травня.

Чемпіонат світу з хокею із шайбою 2017 (дивізіон I) пройде в Києві з 22 до 28 квітн включно.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути