chrome firefox opera safari iexplorer

У Трускавці з'явиться перший в Україні пам’ятник селфі

29 травня 2017 о 17:49

У Трускавці з’явиться пам’ятник людині, яка робить селфі. Про це інформує Zaxid.net з посиланням на прес-службу Трускавецької міської ради.

«В управлінні містобудування, архітектури та землекористування оголосили результати відкритого конкурсу на кращий проект встановлення скульптурних композицій на території міського парку та пішохідних алеях у Трускавці. Переможцями стали львівські скульптори Василь Заляско з композиціями: Теодору Торосевичу та «Гуска», а також Роман Кикта з роботою «Селфі», — інформують у прес-службі.

Як інформують у прес-службі, невдовзі проекти будуть реалізовані та прикрасять паркові алеї Трускавця.

 zaxid.net

«Задум належить мені, я запропонував скульпторам зробити проект людини, яка себе фотографує. Особисто мені ця ідея подобається: однією рукою хлопець тримає селфі-палицю, а іншою – обіймається. Тобто можна підійти і сфотографуватися поруч. Пам’ятник має сподобатися туристам», — розповів міський голова Трускавця Андрій Кульчинський.

Орієнтовна вартість пам’ятника 100-150 тис. грн. За словами міського голови, якщо у міському бюджеті забракне коштів для його виготовлення, то місто залучатиме спонсорів.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути