chrome firefox opera safari iexplorer

Дочекалися: героя Кучми-Януковича виправдано?

08 серпня 2017 о 12:48

Вчора прокурорські розповіли історію приїзду на Черкащину одного з найближчих соратників Януковича – Тулуба.

“Професійні” правоохоронні органи та “чесні” суди не знайшли й натяку на злочинні й незаконні дії вугільного мафіозі, колишнього очільника Черкащини та співвласника мисливських угідь Януковича в Сухолуччі.

Як розповідають, Сергій Борисович ОСОБИСТО ознайомився з документами про його ПОВНУ ЧЕСНІСТЬ І НЕПІДСУДНІСТЬ на території України та почаркував зі своїми колегами по області. Розповів, що втомився відпочивати і літати між своїми «чесно заробленими» віллами і будинками в Іспанії, Криму та під Москвою. Хочеться йому вже й до влади повернутися!

Нагадаю, що за час керівництва Черкащиною Тулуб привіз з собою цілий десант донецьких та обклав “податками” і мертвих, і живих, і ненарожденних… Один бізнесмен розповідав, що якби нинішні очільники області та місцеві поміщики (вони ж депутати ВР та обласної ради) заплатили на підтримку армії стільки, скільки вони платили в офіційні і в неофіційні фонди Тулуба, то українські військові були б краще укомплектовані, анїж натовці!

За час “донецької окупації” Черкащини від тиску та погроз передчасно відійшли на той світ кілька відомих керівників господарств. Жорстоке побиття молоді біля ОДА Луганською міліцією, яку викликав наляканий Тулуб, залишилося теж нерозкритим, як і десятки інших злочинів!

От я думаю, що прокурорам, суддям та поліції не зарплати треба збільшувати, їм би СОВІСТІ І ЧЕСТІ ПОБІЛЬШЕ!

А місцева влада що ж робить – запитаєте? Нічого, дивиться на “торгуючий та заробляючий” владний Київ і “потихеньку” земельку скуповує та бюджетні гроші ділить!

Навіщо їм бороться з Тулубами, бо як ті знову до влади прийдуть, треба буде ж знову в їхні фонди гроші здавати та прославляти “славних синів Черкащини”!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Політика

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути