chrome firefox opera safari iexplorer

17 вересня на Хрещатику святкуватимуть свято подяки Господу

04 вересня 2017 о 12:41

Київська міська державна адміністрація підтримала ініціативу проведення Всеукраїнського свята подяки.

Свято відбудеться з 10:00 до 21:00 17 вересня 2017 року на вулиці Хрещатик, повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу КМДА.

«У зв'язку з проведенням заходу на вулиці Хрещатик буде частково заборонено рух транспорту. Так, із 21:00 15 вересня до 6:00 18 вересня заборонять рух усіх видів транспортних засобів вулицею Хрещатик (від перетину вулиць Хрещатик і Богдана Хмельницького до перетину вулиць Хрещатик і Михайлівської). Окрім того, з 00:00 17 вересня до 00:00 18 вересня обмежать рух двома крайніми правими смугами руху вулиці Хрещатик, на ділянці від Бессарабської площі до вулиці Богдана Хмельницького в напрямку руху до Європейської площі, для зупинки транспортних засобів з метою заїзду учасників заходу з обмеженими фізичними можливостями», — йдеться у повідомленні.

На час проведення культурно-просвітницького заходу буде внесено зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, які курсують зазначеними вулицями.

Нагадаємо, цей масштабний святковий захід присвячений відзначенню 500-річчя Реформації.

Зранку на Хрещатику пройде богослужіння та буде звучати молитва за Україну. Впродовж дня бажаючі зможуть відвідати фестиваль соціальних проектів. Для родин організують  спортивні змаганнях, розваги та конкурси з розіграшем подарунків. Чоловіки зможуть відвідати  силове шоу.

В дитячій ігровій зоні наймолодших учасників заходу буде розважати улюблений герой мультфільму Робік. Також для всіх буде працювати тактильний зоопарк та вуличний кінотеатр.

Гості свята побачать найбільшу мапу України з овочів та фруктів.

В цей день на Хрещатику фінішують учасники Всеукраїнського автопробігу Реформації, які з 3-го серпня будуть їхати з усіх куточків України по столиці, проводячи активності в містах, запрошуючи жителів на Свято Подяки та збираючи прапори кожної області.

На сцені буде проходити інтерактивний концерт, в якому приймуть участь Оксамита, Роман Ващук,  Любов Дорошенко, Оксана Козунь, Шаніс, Валерій Короп, Людмила Петрусенко, гурти «Сіон», «Омега», «Born Twice», «Глоріас», танцювальний колектив «Fire Dance».

У вечірній програмі заходу продовжать прославлення Бога естрадно-симфонічний оркестр та хор.

Вітальне слово для учасників Свята Подяки скажуть президент Асоціації Конгресменів Джорж Роллер та його дружина Лінда, екс-зірка NBA Даніель Дролінгео.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути