chrome firefox opera safari iexplorer

До 25-річчя «Піккардійської терції» у мережі запустили флешмоб

25 вересня 2017 о 12:56

24 вересня 1992 року відбувся перший публічний виступ львівської групи «Піккардійська терція» — у Львівському національному університеті ім. І. Франка.

Саме 24 вересня вважається днем народженням колективу, пише Zaxid.net.

«Рівно 25 років тому у цей день, 24 вересня, відбувся перший публічний виступ «Терції». Цей день і вважаємо своїм днем народження. Від цього дня і ведемо свій творчо-сценічний відлік. 
Дякуємо всім, хто цю чверть століття був з нами!!!», — йдеться на офіційній сторінці групи у Facebook.

Піккардійська Терція — Весільний марш

"Нам не зашкодить чарка вина!"))) — з нагоди нашого 25-річчя!!! Будьмо, друзі! Рівно 25 років тому у цей день, 24 вересня, відбувся перший публічний виступ "Терції". Цей день і вважаємо своїм днем народження. Від цього дня і ведемо свій творчо-сценічний відлік. Дякуємо всім, хто цю чверть століття був з нами!!! https://www.youtube.com/watch?v=bYsSawYGhXA&t=5s А на сцені святкувати розпочнемо вже за тиждень — в суботу, 30 вересня, у Києві, в Національний палац мистецтв Україна — Піккардійська Терція у Києві — Концерт з нагоди 25-річчя!!! #Терція25 #деньнародження #ювілей

Posted by Піккардійська терція on Saturday, 23 September 2017

З нагоди 25-річчя гурту у мережі було запущено флешмоб у Facebook. «Ставте собі на стіну лінк на вашу улюблену пісню з репертуару «Терції», передавайте естафету трьом друзям і додавайте своє словесне привітання та хештег #Терція25», — закликала шанувальників журналістка та промоменеджерка «Терції» Галина Гузьо.

Цю ініціативу активно підтримали користувачі Facebook. До флешмобу долучились і відомі особистості.

Чоловічий гурт «Піккардійська терція» за 25 років існування випустив 14 різножанрових альбомів. У репертуарі гурту понад 300 пісень у найрізноманітніших стилях та різними мовами.

Святкування ювілею «піккардійці» розпочнуть з великого концерту 30 вересня у палаці «Україна» у Києві.

У жовтні група гастролюватиме у США та Канаді, а в листопаді гурт планує низку концертів по Україні. Львів вітатиме «Піккардійську терцію» з грудня. Великий концерт відбудеться у Львівській опері.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути