chrome firefox opera safari iexplorer

Інститут книги: лого й перші керівники відділів

21 вересня 2017 о 12:46

На Форумі видавців у Львові директорка Інституту книги Тетяна Терен представила логотип Українського інституту книги, який створили Марія Норазян та Ілля Павлов (харківська студія “Grafprom”).

Про це пише ЛітАкцент.

Також Інститут книги оголосив, що працює над розробленням структури, що відповідатиме за основні напрями діяльності, й представив очільників окремих відділів.

Насамперед Тетяна Терен представила свою заступницю Анастасію Левкову, яка до того 10 років працювала арт-директоркою мережі книгарні “Є”.

Також в Інституті працюватимуть такі відділи:

  • Відділ міжнародних відносин.
  • Відділ книговидання та книгорозповсюдження.
  • Відділ промоції та організації подій – його очолила Анастасія Герасимова, літературознавиця й журналістка.
  • Експертним відділом опікуватиметься Ярина Цимбал (зокрема, розпочне роботу з програми “Українська книга”).
  • Відділ співпраці з бібліотеками та оцифрування очолив Ростислав Семків, який до цього виконував обов'язки в.о. директора Інституту книги.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути