chrome firefox opera safari iexplorer

Відмова від трансляції Зимової олімпіади-2018 в Україні — це дурість чи тупість?

06 вересня 2017 о 11:20

Щойно працівники нашого Суспільного каналу (НСТУ) надали фінансовий план діяльності телерадіокомпанії на 2017 рік.

Про «геніальний менеджмент» очільників телерадіокомпанії зараз не пишу. Адже свою бездарність вони списують на те, що Держава (тобто ми всі, платники податків) у 2017 році перерахувала ЛИШЕ 970,79 млн грн, а мусили 1 млрд 294,4 млн грн.

Чому немає активної рекламної діяльності, реального звіту за чималеньку суму грантової підтримки?..

Але я про інше. Керівництво НСТУ запланувало заплатити ФІФА за трансляцію Чемпіонату світу з футболу в Росії — 26 млн 282,6 тис. грн, а за трансляцію Зимової олімпіади в Південній Кореї — 0 грн?!

Нагадаю, що футбольний форум у Росії відбудеться у червні-липні 2018 року, а наша збірна ще далека від участі в ньому. Натомість Україна буде ТОЧНО брати участь у Зимовій Олімпіаді в Південній Кореї, яка відбудеться у лютому 2018 року!

Як віце-президент НОК на виконкомі 7 вересня ініціюватиму розгляд цього питання.

Адже, «унікальна команда» Суспільного ТБ вже «прославилася» трасляцією Літньої Олімпіади... зі студії в Києві... Бо вважала принизливим брати участь в тендері на використання бюджетних коштів для відрядження журналістів?!

Микола Томенко, віце-президент Національного олімпійського комітету

Розділи: Думка читачів

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути