chrome firefox opera safari iexplorer

А що у нас з подвійним громадянством чиновників?

27 жовтня 2017 о 12:32

Точніше, куди зник розрекламований владою законопроект про заборону подвійного громадянства наших чиновників?!

Нагадаю: президентський законопроект щодо подвійного громадянства з реєстраційним номером 6175 був внесений 13 березня 2017 року як невідкладний. Він пройшов процедуру розгляду у профільному Комітеті з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, та 11 квітня був направлений на доопрацювання. З того часу – вже півроку – про нього нічого не чути.

Може, саме тому, чиновники та бізнесмени Закарпаття й надалі захищають інтереси угорської влади і її політичних партій, а не національні інтереси України? До речі, щойно журналісти з Ужгорода надіслали список із 314 закарпатських підприємців, які отримали фінансову допомогу в сумі близько 10 тисяч євро кожному від угорського уряду у 2017 році. Подібна фінансова допомога надається і чиновникам, і вчителям того краю...

А ви ще досі вірите, що в Закарпатті й на Буковині ВСІ ЧИНОВНИКИ день і вночі досі дбають про Україну? Бо, судячи з усього, київська влада переконана, що Закарпатська ОДА та Закарпатська обласна рада досі підтримують українські провладні партії, а не угорську партію «Йоббік»!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Політика

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути