chrome firefox opera safari iexplorer

Через футбольний матч Україна-Хорватія у Києві обмежать рух центром і виставлять біля 4000 силовиків

09 жовтня 2017 о 11:13

Під час футбольного матчу за порядком у столиці стежитимуть близько 4000 правоохоронців, повідомляє поліція Києва.

«9 жовтня у Києві відбудеться заключний кваліфікаційний футбольний матч до Чемпіонату світу між національними збірними командами України та Хорватії. У цьому зв'язку правоохоронці посилять заходи безпеки у центральній частині міста», — йдеться у повідомленні.

Зустріч футбольних команд відбудеться на НСК «Олімпійський», тож 3800 працівників структурних підрозділів столичної поліції та військовослужбовців Національної гвардії України посилять заходи безпеки. Наряди поліції нестимуть службу на прилеглих до стадіону територіях, зупинках громадського транспорту та у метрополітені.

Окрім того, співробітники патрульної поліції забезпечуватимуть безпеку руху транспорту та пішоходів на вулицях, наближених до проведення спортивного заходу. Тож поліція просить водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, не залишати транспорт у невстановлених місцях та не паркувати автомобілі на тротуарах доріг, прилеглих до стадіону.

Водночас КМДА повідомляє про обмеження руху транспорту та заборону на паркування автівок неподалік НСК «Олімпійський» у день проведення матчу відбіркового етапу Чемпіонату світу з футболу-2018 між Україною та Хорватією.

Так, у цей день будуть внесені зміни до руху транспорту, а саме:

— заборона зупинки та стоянки транспортних засобів на вул. Казимира Малевича (від вул. Ковпака до вул. Івана Федорова) та на вул. Миколи Грінченка (від вул. Івана Федорова до вул. Кіровоградської) з 06:00 9 жовтня до 01:00 10 жовтня, крім транспортних засобів учасників заходу;

— заборона зупинки та стоянки транспортних засобів на вул. Еспланадній від вул. Басейної до вул. Саксаганського з 06:00 9 жовтня до 01:00 10 жовтня;

— заборона руху всіх видів транспортних засобів на час проведення маршу вболівальників збірної Хорватії за маршрутом: вул. Івана Федорова, 10 – вул. Івана Федорова – вул. Велика Васильківська – вул. Велика Васильківська – вул. Ділова – вул. Еспланадна – ДП НСК «Олімпійський»;

— заборона руху транспортних засобів на вул. Еспланадній від вул. Басейної до вул. Саксаганського з 18:00 9 жовтня року до 01:00 10 жовтня, крім міського наземного пасажирського транспорту загального користування;

— заборона руху всіх видів транспортних засобів на час проведення маршу вболівальників збірної України «Вірні збірній» за маршрутом: бульвар Тараса Шевченка, 13 (парк імені Тараса Шевченка) – бульвар Тараса Шевченка – вул. Хрещатик – Бессарабська площа – вул. Басейна – вул. Еспланадна – ДП НСК «Олімпійський».

Щодо метро, то 9 жовтня з 20:45 до 21:45 станція «Олімпійська» буде закрита на вхід і вихід, «Палац спорту» — на вихід, а «Площа Льва Толстого» — на вхід. На час закриття поїзди проминатимуть станцію «Олімпійська» без зупинки.

Після закінчення футбольного матчу можливе обмеження для пасажирів на вхід до цих станцій, попереджає прес-служба підземки.

Початок матчу о 21:45. У прямому ефірі гру покажуть телеканали «Україна», «Футбол 1».

За інформацією Укрінформу та України молодої

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути