chrome firefox opera safari iexplorer

На Київщині для студентів НУБіП відкрили оновлений гуртожиток

02 жовтня 2017 о 11:49

У Дзвінківському навчально-науково-виробничому центрі НУБіП «Боярська лісова дослідницька станція» вирує Студентська республіка.

Напередодні Дня вчителя вона приймала почесних гостей. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко, перший заступник міністра освіти України Володимир Ковтунець і голова наглядової ради Національного університету біоресурсів і природокористування Микола Томенко завітали на відкриття відремонтованого гуртожитку.

 nubip.edu.ua

Символічну стрічку перед входом разом з високими гостями перерізала новообрана голова Студентської організації НУБіП Катерина Дювенжи.

 nubip.edu.ua

Студентська домівка, здатна прийняти 120 осіб, фактично отримала друге життя: замінено всі вікна і двері, утеплено фасад, працюють душові, відремонтовані кімнати. Зараз у них господарюють студенти НУБіП, які зібралися тут на Студентську республіку.

 nubip.edu.ua

— Сподобалось? – звернувся до молоді Станіслав Ніколаєнко. І у відповідь – дуже! А ви хотіли зібратися у Києві, сміється ректор. Тут же така гарна база, є все необхідне для студентських заходів, спортивних змагань і не тільки.

Так, тепер знаємо, де можна провести якісь великі заходи, які організовує міністерство, відзначає Володимир Ковтунець. Умови чудові і для великих міжнародних конференцій, і для спортивних змагань.

Взагалі найкреативніші і найбільш інноваційні ідеї народжуються не в мегаполісі, переконаний Микола Томенко. Тому у студентів НУБіП, які гостюють у Дзвінківському лісництві, є унікальна можливість створити щось своє, абсолютно нове. А умови тут і для розвитку молодіжної, і культурологічної, і спортивної складової дуже сприятливі.

Голова наглядової ради приїхав до студентства не з порожніми руками: привіз книги і пам’ятні подарунки для переможців різноманітних конкурсів і змагань, на які таке багате життя у Студреспубліці.

 nubip.edu.ua

«НУБіП ніхто не зіб’є з маршу. Ми обов’язково увійдемо у топ-5 кращих вишів країни», — наголосив Станіслав Ніколаєнко. Він поцікавився у студентів. чи бачать вони зміни в університеті? Відповідь була одностайна: безумовно!

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути