chrome firefox opera safari iexplorer

Примхлива зима: якої погоди нам очікувати?

11 грудня 2017 о 10:40

З понеділка, 11 грудня, в Україні знову потепліє, а в деяких областях буде просто весняна погода. Опади припиняться та температура повітря різко підніметься.

Про це повідомила синоптик Наталя Діденко у Facebook.

«11 грудня ситуація стабілізується. Однак без опадів не залишимося. Вночі дощ і сніг — на сході. Вдень — на заході, до вечора опади знову дійдуть до півночі і центру. Південь втримається без дощу або мокрого снігу. Вітер із південного заходу, поривчастий, колючий, неприємний і сильний. Температура повітря найближчої ночі 0-5 морозу, на півдні та сході 0-4 тепла. Завтра вдень +1 +6 градусів, на заході та півдні +4 +9 градусів. На дорогах мокро, слизько і подекуди ожеледиця», — повідомила спеціаліст.

Карта 11 грудня

У вівторок опадів практично ніде не буде, а стовпчики термометрів покажуть неймовірне тепло як для грудня

В середньому по Україні повітря прогріється до +10 градусів вдень.

На заході та півдні буде максимально +12 градусів.

У столиці до +9 за Цельсієм.

Карта 12 грудня

Джерело: znaj.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути