chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко: Навіщо владі дочасні парламентські вибори?

19 лютого 2018 о 11:15

Нині багато розмов про можливість ініціативи влади в контексті підготовки та проведення дочасних парламентських виборів влітку або одночасно з президентськими.

Попри, певну фантастичність цієї версії (нагадаю, що в минулому році провладна спільнота оцінювала ідею дочасних парламентських як сценарій Путіна) вона має право на існування.

Оглянемо рейтинги популярності “Порошенка&К” і побачимо, що без НАДЗУСИЛЬ 2 термін Президентства для нього виглядає малоймовірним.

Отож, монополізація адмінресурсу через мажоритарних депутатів по всій країні виглядає цілком реалістичною ідеєю. А як відомо, такі вибори оголошуються за 60 днів і дадуть можливість владі пояснити не можливість ухвалення нового виборчого закону про відкриті партійні списки і зберегти бажану мажоритарку.

На тлі цього виглядає дивним, що багато опозиціонерів теж вимагають дочасних парламентських виборів?! Сьогодні, щоб не грати в сценарій Банкової, необхідно домогтися нового виборчого закону, нового складу ЦВК, узаконення імпічменту, скасування недоторканності …

І готуватися до Президентських виборів, бо вони, а не парламентські ВИЗНАЧАЛЬНІ ДЛЯ УКРАЇНИ!

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»

Розділи: Політика

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути