chrome firefox opera safari iexplorer

Хто винен у технічній поразці збірної України з футболу?

31 березня 2018 о 09:41
segodnya.ua

Комісія з проведення службової перевірки фактів і з'ясування всіх обставин допущення відповідальними працівниками ФФУ помилки в обліку жовтих карток гравців юнацької збірної України U-17 під час участі в еліт-раунді чемпіонату Європи 2018 року, що призвело до технічної поразки нашої команди в матчі зі збірною Сербії (0: 3), повідомила про результати своєї роботи.

Комісія прийшла до висновку, що дії (бездіяльність) трьох співробітників ФФУ, перш за все, позбавили молодих футболістів заслуженої участі у фінальній частині чемпіонату Європи, а також викликали значні репутаційні втрати для українського футболу.

За словами голови комісії Мирона Маркевича, запропоновано звільнити функціонерів, які відповідали за цей напрямок роботи: голову департаменту розвитку ФФУ Володимира Чорно-Іванова, заступника начальника аналітичного відділу Валерія Трутнєва і працівника департаменту національних збірних команд Анатолія Кудя. Також вирішено призупинити дію контракту з помічником головного тренера збірної України (U-17) Сергієм Мурадяном.

Рішення про подальшу співпрацю з головним тренером збірної Олегом Кузнєцовим буде прийнято за підсумками засідання Комітету національних збірних ФФУ, яке заплановане на вівторок, 3 квітня.

Джерело: segodnya.ua
Розділи: Спорт в Україні

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути