chrome firefox opera safari iexplorer

У телецентрі «Олівець» покажуть фільми молодих українських режисерів

23 березня 2018 о 10:35
hmarochos.kiev.ua

У телецентрі «Олівець» відбудеться безкоштовний показ короткометражних фільмів українського виробництва. Учасниками показу є творче об’єднання молодих кінорежисерів «RGB film».

Під час «Олівець сторіз» покажуть 6 короткометражок різних жанрів. Фільм Маркіяна Мірошніченко «Легенда про Госпітальєрів» – історія про військових медиків-добровольців. «Танець пінгвіна» Володимира Кареби розповідає про ранній етап творчості Кузьми Скрябіна. «П’ятниця тринадцяте» – легка комедія Ганни Морозової про те, як пройшовши низку неприємностей дівчина знайшла своє кохання. Фільм Антона Скрипеця «Тінь Чорновола» розповість історію супротиву у діяльності політика В’ячеслава Чорновола, а «Коли настане Літо» Олександри Степашко розповість про останні думки та хвилини життя художника Михайла Бойчука. «Владос» Богдана Добровольського – документальне кіно з елементами комедійності про молодого керівника дитячої студії танцю, який бажає прославитись.

Показ цих короткометражок вже відбувався у Будинку Кіно в Києві. Також, його бачили в Одесі, Тальному та у Львові.

Після перегляду відбудеться дискусія, де обгворять питання особливостей і проблем роботи телережисера у сфері кіно та на телебаченні, а також їх мотиви у ході працевлаштування та самореалізації.


 Місце: Телецентр «Олівець»

 Адреса: вул. Мельникова, 42

 Дата: 29 березня

 Час: 19:00

 Вартість: Вхід вільний

Джерело: hmarochos.kiev.ua
Розділи: Новини культури

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути