chrome firefox opera safari iexplorer

Олександр Федоренко: об’єднати країну можна спільним знанням і вихованням

21 червня 2018 о 14:20

Як показують результати нещодавнього соціологічного опитування киян,за партію Миколи Томенка «Рідна країна» готові віддати свій голос 6,2% респондентів – і вона входить у п’ятірку лідерів

Пояснив причини теплого ставлення киян до політсили в ексклюзивному інтерв’ю Керівник київського осередку політичної партії Миколи Томенка «Рідна країна» Олександр Федоренко.

«Наші показники пов’язані з тим, що саме в Києві ми виявляємо найбільшу активність. Дії лідера партії Миколи Томенка пам’ятають тут іще з організації першого Майдану. Але і в регіонах ми теж не сидимо склавши руки – по всій Україні у нас діють партійні осередки. Здебільшого наша робота має просвітницький характер: ми розповідаємо людям про їхню рідну країну. У циклі передач Томенка «Сім чудес України» йдеться про місця, про які повинен знати кожен українець. І результат є: наприклад, після випуску про Хотинський замок його відвідуваність туристами збільшилася.

 

Наші дії не дають миттєвих дивідендів. Це не популістська риторика про чергове зниження тарифів, про що забувають наступного дня після виборів. Ми ведемо просвітницьку роботу.

 

Лише так можна об’єднати країну – спільним знанням і вихованням. Ця ідея відображена в девізі нашої партії: «Людина та Україна понад усе». Це поєднання соціальної та національної ідеї. Ми хочемо побудувати країну на патріотичній основі з високим рівнем добробуту кожного українця.

Наразі очевидного лідера електоральних уподобань немає. Багато виборців не визначилися – це наш потенційний електорат. Громадський рух «Рідна країна» підтримують в основному люди з вищою освітою і сильною громадянською позицією.

Ми спокійно можемо брати участь і в президентських виборах, і у виборах мера Києва. У столиці Микола Томенко за рівнем підтримки поступається лише Кличко. У Томенко є досвід державного управління і програма для людей. На користь Томенко каже його бездоганна репутація – він не замішаний ні в жодному корупційному скандалі. Чого не можна сказати про інших політиків», – наголосив Олександр Федоренко.

Розділи: Політика

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути