chrome firefox opera safari iexplorer

Як заощадити на транспорті з новими тарифами

16 липня 2018 о 07:45
LIGA.net

У Києві у суботу, 14 липня подорожчає проїзд у громадському транспорті. У салонах транспорту вже з'явилися відповідні оголошення.

Разова поїздка із 14 липня коштуватиме 8 грн. Однак передбачені проїзні з трохи меншою вартістю поїздок. Крім того, зростуть штрафи за безквитковий проїзд – до 160 грн.

 
Автор: Сегодня
У салонах громадського транспорту з'явилися повідомлення про подорожчання проїзду.
У салонах громадського транспорту з'явилися повідомлення про подорожчання проїзду.

«Я їду на роботу трьома видами транспорту – автобус, метро і пару зупинок тролейбусом. Купую проїзний на наземний транспорт за 330 гривень і користуюся безконтактною карткою метро – в місяць близько 50 поїздок. Всього виходить 555 гривень. Після подорожчання з тими ж проїзними мені доведеться платити майже 900 гривень. Може, відмовлюся від тролейбуса, ходитиму від метро до офісу пішки», – міркує киянка Ірина Огурцова.

Жителі столиці скаржаться, що проїзд дорожчає, однак маршрутки від цього не стають кращими.

«Я не проти підвищення цін, якщо обслуговування поліпшиться, а транспорту побільшає», – говорить Сергій Боровик.

 
Автор: Сегодня
Тарифи зростуть із завтрішнього дня, 14 липня. Зекономити можна, якщо сьогодні поповнити безконтактну картку метро на 50 чи 100 поїздок за старими розцінками.
Тарифи зростуть із завтрішнього дня, 14 липня. Зекономити можна, якщо сьогодні поповнити безконтактну картку метро на 50 чи 100 поїздок за старими розцінками.

Кияни можуть заощадити з безконтактною картою метро, якщо поповнять її на максимальну кількість поїздок – 100 по 4,5 грн кожна. Тоді за «старими» тарифами в метро можна їздити ще кілька місяців. Водночас у Київпастрансі додають, що до кінця липня дійсними будуть куплені проїзні на наземний транспорт і разові талончики по 4 грн. З 1 серпня їх можна буде обміняти з доплатою.

Джерело: gazeta.ua
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути