chrome firefox opera safari iexplorer

Телеканал Ctv розпочинає показ фільмів «7 чудес України»

17 жовтня 2018 о 12:12

Телеканал Ctv, який мовить в місті Житомир, переважній частині Житомирської області, прилеглих територіях Київської, Хмельницької, Вінницької областей і охоплює аудиторію 1,5 млн. глядачів, розпочинає трансляцію фільмів з Миколою Томенком «7 чудес України».

В суботу, 20 жовтня, покажуть фільм про гору Говерлу — справжню природну прикрасу  Українських Карпат.

В неділю телеглядачам продемонструють фільми про Дніпровський каньйон та біосферний заповідник Асканія-Нова.

Загальнонаціональна акція «7 чудес України» була започаткована Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» у 2007 році.

Ця акція стала найрезонанснішим та найуспішнішим проектом у галузі популяризації вітчизняного туризму за більш ніж 20 років української незалежності!

Всеукраїнська акція «7 чудес України» задумувалася як прагнення показати українцям і світу історично значиме, архітектурно витончене, туристично привабливе, одним словом – красиве та унікальне обличчя держави, в якій ми живемо. Тут не хотілося згадувати традиційних пояснень сумних сторінок історії нашої країни. Ми, навпаки, прагнули продемонструвати велич української історії не лише у формі гіпотез і казкових легенд, а й по факту“, – говорить ініціатор проекту МИКОЛА ТОМЕНКО.

Нагадаємо, що всі фільми ви маєте можливість переглянути на сайті 7 чудес України у розділі «відео».

 

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути